De Biotechnologieco. van Shenzhenhaiwen, Ltd is een Vervaardiging van Ruw Steroïdenpoeder, half afgewerkte oliën, Gebeëindigde Vloeistof, HGH, Peptides en LOKALE VERDOVINGSMIDDELENdrugs in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan -
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
ThuisProductenruw steroid poeder

Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder

Ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. Tks!

—— Robet--Australia

Ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

—— Richard---American

Hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het .tks

—— Johnson---Canada

Ik ben online Chatten Nu

Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder

Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder leverancier Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder leverancier Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder leverancier Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder leverancier

Grote Afbeelding :  Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:haiwen
Certificering:ISO 9001
Modelnummer:CAS: 170851-70-4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:10 G
Prijs:1-10 USD / g
Verpakking Details:Volgens klantenvereisten om te verpakken.
Levertijd:binnen 3 werkdagen.
Betalingscondities:T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen:3000kg/maand
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 170851-70-4 MF: C38H49N9O5
mw: 711.85 Zuiverheid: 98.0%Min
mobiel: 13410121786 Functie:: Peptide Hormonen Ruw Steroid Poeder
Trefwoorden:: Peptide Hormonen Ruw Steroid Poeder

Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Hormonenbodybuilding

 

Productomschrijving

 

CAS 170851-70-4
SYNONIEMEN Ipamorelinacetaat, IPAM, nnc-26-0161
OPEENVOLGING H-AIB-zijn-D-2-Nal-D-Phe-Lys-NH2
CHEMISCHE NAAM Na
MOLECULAIRE FORMULE C38H49N9O5
MOLECUULGEWICHT 711.85
ZUIVERHEID ≥98% (HPLC)
FYSISCHE TOESTAND Gevriesdroogd Poeder
OPLOSBAARHEID Oplosbare stof in water of het azijnzuur van 1%
OPSLAG Gevriesdroogde peptides hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 maanden, moeten=zouden= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie van peptide zou het bij 4°C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

 

 

Ipamorelin


Ipamorelin is een fascinerende nieuwe spier de bouwontdekking die heel wat aandacht in de bodybuilding wereld krijgt. Het is synthetische peptide die krachtige het bevrijden eigenschappen heeft. En dit GH die eigenschappen vrijgeven is wat voor atleten en bodybuilders van belang is aangezien zij een enorm verschil in de hoeveelheid spier kunnen maken u kunt kweken en hoe u snel vet brandt.
Ipamorelin is een penta-peptide. (AIB-zijn-D phe-Lys-NH2) en, de sterkte het vertoningen kan regelmatige oude (GH) verouderd zeer goed maken. Maar welke atleten en bodybuilders werkelijk willen het weten zijn wat dit wonder peptide geschikt om te doen is, hoe zijn het gebruikten, en hoe vergelijkt het bij andere GHRP-peptides?

De atleten nemen Ipamorelin in een de dosering van 200mcg -300mcg, twee of drie keer dagelijks, gebruikend een uiterst kleine in te spuiten insulinenaald. Zij beginnen gewoonlijk met de lagere dosis aangezien de bijwerkingen hoofdpijnen kunnen omvatten of wat als een hoofd-stormloop voelt. Ipamorelin kan altijd worden genomen maar nemend het ongeveer 30-45 minuten alvorens een training wegens de impuls in de Groeihormoon (GH) ideaal zou schijnen leidt het tot het toestaan voor de maximumgroei.

De studies over de gevolgen van Ipamorelin voor de beengroei, lichaamsgewicht, en de versie van GH toonden sommige interessante conclusies. In één experiment, werden diverse dosissen beheerd in de loop van 15 dagen om de reacties van de groep te testen.
 
Er was een verschillend en dose-dependent effect op lichaamsgewichtaanwinst nochtans, toonde de behandelingsgroep geen verandering in totale niveaus igf-I. Noch produceerde de behandelingsgroep serumtellers van beenontwikkeling. Bijvoorbeeld, beduidend veranderde het aantal cellen in het brede gedeelte van het scheenbeen (het scheenbeen) niet. Dit is een goede zaak omdat het de spiergroei met minder potentieel voor misvorming van been of kraakbeen voorstelt.

De reactie van slijmachtig op een agressieve i.v-dosis Ipamorelin toonde aan dat de niveaus van plasmagh in het bijzonder werden verminderd terwijl zij na een vergelijkbare dosis GHRH onveranderd waren. Dit is eigenlijk een goede zaak aangezien het voorstelt dat Ipamorelin verdere productie van GH van uw lichaam kan niet verminderen de natuurlijke - aantonend dat Ipamorelin selectief GH releaser is.
Ipamorelin veroorzaakt geen honger die het maken aan die op een beperkt caloriedieet voordelig. En duidelijk, worden de bijwerkingen van Ipamorelin verbeterd wanneer gecombineerd met anabole steroïden aangezien zij van de de Groeihormoon/Insuline ook de versie en de productie van de de Groeifactor beïnvloeden.
Een ander document geeft op dat in gezonde varkens, Ipamorelin GH met een consistentie bevrijdde die met ghrp-6 zeer vergelijkbaar is. Ook opmerkelijk was dat geen van geteste releasers van GH van het het bloedserum van FSH, van links, van PRL of TSH-het plasmaniveaus beïnvloedde.

Ipamorelin in theorie kan Acetylchloine of Cortisol verhogen wanneer gebruikt in hogere dosering. Nochtans, en verhoging van Acetylchloine of Cortisol is waarschijnlijker met ghrp-2 en ghrp-6. In feite, in het geval van Ipamorelin, waren er weinig aan geen stijging van Acetylcholine en Cortisol bloedplasmaniveaus zelfs bij injecties meer dan 200 keer hoger dan de efficiënte dosering voor de vergelijkbare versie van GH.

Dit bewijst duidelijk dat Ipamorelin eerste succesvolle GHRP-receptoragonist of het chemische product is die aan een receptor van een cel binden en een reactie door die cel met een specifieke selectiviteit voor de bevordering van de versie van GH alleen teweegbrengen.

Een ander voordeel aan Ipamorelin is dat het geen plotselinge aren in prolactin of cortisol veroorzaakt zoals ghrp-2 en ghrp-6. Ipamorelin is langzamer in zijn levering in tegenstelling tot GHRP die de niveaus van GH aan een sneller tarief vastspijkeren. De langzamere versie is natuurlijker en heeft een meer aanhoudend effect.

Alles bij elkaar lijkt het alsof Ipamorelin de nieuwe golf in GH die peptides vrijgeven is. Het schijnt meer machtig, duurzamer en potentieel veiliger te zijn op de lange termijn te gebruiken. Meer studies worden de hele tijd uitgevoerd maar aangezien het zich bevindt, kijkt Ipamorelin als een ernstige mededinger in het arsenaal van anabole vordering.

 


Biologische Activiteit van Ipamorelin

Ipamorelin is een selectieve secretagogue en agonist van de ghrelinreceptor. Bij pentobarbituraat verdoofde ratten, bevrijdde ipamorelin GH met een kracht en een doeltreffendheid vergelijkbaar met ghrp-6 (ED50 = 80±42 nmol/kg en Emax = 1545±250 ng GH/ml versus 115±36nmol/kg en 1167±120ng GH/ml). In bewuste varkens, bevrijdde ipamorelin GH met ED50 = 2.3±0.03 nmol/kg en een Emax = het plasma van 65±0.2 ng GH/ml. Opnieuw, was dit zeer gelijkaardig aan ghrp-6 (ED50 = 3.9±1.4 nmol/kg en Emax = het plasma van 74±7ng GH/ml). Ghrp-2 toonden hogere kracht maar lagere doeltreffendheid (ED50 = 0,6 nmol/kg en Emax = het plasma van 56±6 ng GH/ml). De specificiteit voor de versie van GH werd bestudeerd in varkens.
Verwijzingen op Ipamorelin:
[1] Venkova K et al. J Pharmacol Exp Ther. 2009 Jun; 329(3): 1110-6


Ipamorelin, eerste selectieve secretagogue
Kirsten Raun, Birgit Sehested Hansen, Nils Langeland Johansen, Henning Thøgersen, Kjeld Madsen, Michael Ankersen en Peter Høngaard Andersen
(Ministeries van de Biologie van GH, Analyse en Celtechnologie, Medisch Chemieonderzoek, Gezondheidszorgontdekking, Novo Nordisk A/S, Novo Nordisk-Park,
DK-2760 Ma°løv, Denemarken)

 

 

Concurrentievoordeel:

 

1 hoogte - kwaliteit met concurrerende prijs: 
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Alle Purity≥98%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien. 
 
2 snelle en veilige levering:
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus. 
3) Tarief ≥99% van de douanepas
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen. 
 
3 wij hebben over de hele wereld cliënten:
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens. 
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid. 
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Peptide van Ipamorelincellen de Supplementeninjectie CAS 170851-70-4 van Bodybuilding van het Hormonen Ruwe Steroid Poeder

Contactgegevens
Shenzhen Haiwen Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Het Ruwe Steroid Poeder van Anastrozolearimidex voor Antikanker 120511-73-1

Van de het Poederverhoging van Methandrostenolonedianabol Ruwe Steroid het Testosteronenergie en Penisgrootte

Krijgt het Stanolone Ruwe Steroid Poeder de Pezig Drugs CAS 521-18-6 van het Spierenhormoon

Ruw Steroid Poeder Proviron/de Supplementen van Mesterolone Bodybuilding voor Impotentie

De spiergroei voor de Mondelinge Steroid Ruwe Acetaat Primonolan van Poedermethenolone

De Ruwe farmaceutische steroïden van Drostanoloneenanthate voor Mannelijke Versterker

Van Drostanolonepropionaat/Masteron Ruw Steroid Poeder voor Geschiktheid Bodybuilding