De Biotechnologieco. van Shenzhenhaiwen, Ltd is een Vervaardiging van Ruw Steroïdenpoeder, half afgewerkte oliën, Gebeëindigde Vloeistof, HGH, Peptides en LOKALE VERDOVINGSMIDDELENdrugs in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan -
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
ThuisProductenruw steroid poeder

Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. Tks!

—— Robet--Australia

Ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

—— Richard---American

Hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het .tks

—— Johnson---Canada

Ik ben online Chatten Nu

Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder leverancier Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder leverancier Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder leverancier Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder leverancier

Grote Afbeelding :  Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:Haiwen
Certificering:ISO 9001
Modelnummer:CAS: 158861-67-7

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:10 G
Prijs:1-10 USD / g
Verpakking Details:Volgens klantenvereisten om te verpakken.
Levertijd:binnen 3 werkdagen.
Betalingscondities:T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen:3000kg/maand
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 158861-67-7 MF: C45H55N9O6
mw: 817.9 Zuiverheid: 98.0%Min
Trefwoorden:: Peptide Versie peptide-2 van het Hormoon Ruwe Steroid Poeder Functie:: Peptide Versie peptide-2 van het Hormoon Ruwe Steroid Poeder
Naam:: Peptide Versie peptide-2 van het Hormoon Ruwe Steroid Poeder

Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder

 

 

Beschrijving:


Ghrp-2 en Ipamorelin is allen zeer gelijkaardig op hun wijzen van actie, werken zij om de niveaus van Growt Hormony (GH) in het menselijke lichaam te verhogen door afscheiding van het hormoon Ghrelin te verhogen. Op een milligram voor milligrambasis zij al vrij gelijke in hun capaciteit zijn om de niveaus van GH in het menselijke lichaam, met ghrp-2 te verhogen zijnd lichtjes efficiënter.
De belangrijkste verschillen tussen 3 GHRP-peptides legt in hun bijwerkingen. Ghrp-6 oorzaken een aanzienlijke toename in honger voor velen, daarom makend tot het goed voor mensen die aan „massa kijken“ maar geen zo goed voor die die vet proberen te verliezen. Ghrp-2 hebben vaak voor mensen de voorkeur die aangezien het geen honger bevordert op dieet zijn, nochtans heft het cortisol (een spanningshormoon), prolactin (een hormoon die geslachtsaandrijving) kunnen verminderen en aldosterone (een hormoon die waterbehoud) op bevordert meer dan ghrp-6 en Ipamorelin. Ipamorelin is gelijkaardig aan ghrp-6 in zoverre dat het een verhoging van honger veroorzaakt (maar het is niet zo dramatisch zoals ghrp-6). Nochtans, aangezien het cortisol, prolactin of geen aldosterone bij geadviseerde dosering opheft is het een aangewezen keus voor zij die voor deze hormonen gevoelig zijn.

 

 

CAS 158861-67-7
SYNONIEMEN Ghrp-2 de acetaat, kweekt Hormony Vrijgevend Peptide 2
OPEENVOLGING H-D-Ala-D-2-Nal-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2
CHEMISCHE NAAM Na
MOLECULAIRE FORMULE C45H55N9O6
MOLECUULGEWICHT 817.97
ZUIVERHEID ≥98% (HPLC)
FYSISCHE TOESTAND Gevriesdroogd Poeder
OPLOSBAARHEID Oplosbare stof in water of het azijnzuur van 1%
OPSLAG Gevriesdroogde peptides hoewel stabiel bij kamertemperatuur 3 maanden, moeten=zouden= worden opgeslagen gedroogd onder -18°C. Op reconstructie van peptide zou het bij 4°C tussen 2-21 dagen en voor toekomstig gebruik onder -18°C. moeten worden opgeslagen.

 

 

Ghrp-2


Ghrp-2 (ook gekend als KP 102) is een synthetische hexapeptide kweken Hormony Vrijgevend Peptide (GHRP), die op de hypothalamus handelt en de slijmachtige vrij te geven klier met een licht stimulatoreffect op Prolactin, ACTH en Cortisol niveaus hormony groeit. Ghrp-2 worden beschouwd als om een ware secretagogue betekent, die dat het de eigen afscheiding van het lichaam bevordert. De mens groeit hormony is getoond in studies om magere lichaamsmassa te bevorderen en adipositas (vet) te verminderen. GHRP2 heeft aangetoond dat het bij het bevorderen van de productie van GH bij de onderwerpen van de onderzoektest zeer efficiënt is. Het heeft een korte halveringstijd met piekconcentraties die rond 15 minuten en niet langer dan 60 minuten na beleid voorkomen.

 

 

Ghrp-2 en de Analoge Interactie van GRF (cjc-1295/Sermorelin)
Het is belangrijk om te weten dat ghrp-2 niet op enige Grow Hormony Vrijgevend peptides van Hormonen(ghrh) dergelijke asSermorelin en cjc-1295 betrekking hebben omdat het op verschillende receptoren handelt. Nochtans, kwamen de grotere resultaten wanneer beheerd samen met Grow Hormony Vrijgevend Hormoon (GHRH) zoals Gewijzigde GRF 1-29 of cjc-1295 DAC voor. Natuurlijk, staan deze ghrp-2 peptide receptoren met een hormoon genoemd in wisselwerking ghrelin. Kweek hormony het bevrijden peptide 2 is een commercieel samengesteld, niet natuurlijk super-analogon van ghrp-6 dat voor machtig stimulatory effect op kweekt hormony (GH)-afscheiding met licht stimulatoreffect in PRL, ACTH en niveaus van cortisol geschikt is (Arvat et al. 1997). Het is ook synthetische agonist van ghrelin die met kweekt de hormony receptor van (GH) secretagogue bindend is. Ghrp-2 zijn getoond om te beïnvloeden en te veroorzaken kweken hormony afscheiding. De reactie van natuurlijk physiologic systeem omvat verhoging van niveaus van calcium de ionentoevloed opzij met verhoogde versie van hormonys in antwoord op dit peptide kweekt (Wu et al. 1994).
 


Het vergelijken van ghrp-2 en ghrp-6 (kweek Hormony Vrijgevend Hexapeptide)
Ghrp-2 zijn een 2de generatie GHRP enkel achter ghrp-6. Vergeleken bij ghrp-6, worden ghrp-2 beschouwd als om in termen van meer superieur kweken hormony stimulatie omdat over langere perioden het maximumverhogingen in Grow Hormony handhaaft. Ghrp-2 hebben getoond om niveaus igf-1 (Insulinlike-Factor 1) te verhogen, en nog gebeuren de grotere resultaten wanneer gebruikt met Grow Hormony Vrijgevend Hormoon (GHRH). Het heeft een korte halveringstijd met piekconcentraties die rond 15 minuten maar niet langer dan 60 minuten voorkomen. De reactie van natuurlijk physiologic systeem omvat verhoging van niveaus van calcium de ionentoevloed opzij met verhoogde versie van in antwoord op de hoog-omvangtrilling van ghrp-2 hormony kweekt. Ghrp-2 en andere ghrelinanalogons verhogen het aantal somatotropes betrokken bij de impuls van GH door het verbieden somatostatin, verhoogt GHRH de impulsomvang per slijmachtige cel of somatotrope op andere manier. In tegenstelling tot ghrelin, zijn ghrp-2 niet lipogenic wat betekent dat het geen vette opslag veroorzaakt. Hoewel ghrelin een grote rol in honger speelt, beduidend verhogen ghrp-2 als analogon van ghrelin geen eetlust.

 

Ghrp-2 Versie peptide-2 CAS 158861-67-7 van het anti het Verouderen Peptide Hormoon Ruwe Steroid Poeder

 

Concurrentievoordeel:

 

1 hoogte - kwaliteit met concurrerende prijs: 
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Alle Purity≥98%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien. 
 
2 snelle en veilige levering:
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus. 
3) Tarief ≥99% van de douanepas
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen. 
 
3 wij hebben over de hele wereld cliënten:
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens. 
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid. 
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

Contactgegevens
Shenzhen Haiwen Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Het Ruwe Steroid Poeder van Anastrozolearimidex voor Antikanker 120511-73-1

Van de het Poederverhoging van Methandrostenolonedianabol Ruwe Steroid het Testosteronenergie en Penisgrootte

Krijgt het Stanolone Ruwe Steroid Poeder de Pezig Drugs CAS 521-18-6 van het Spierenhormoon

Ruw Steroid Poeder Proviron/de Supplementen van Mesterolone Bodybuilding voor Impotentie

De spiergroei voor de Mondelinge Steroid Ruwe Acetaat Primonolan van Poedermethenolone

De Ruwe farmaceutische steroïden van Drostanoloneenanthate voor Mannelijke Versterker

Van Drostanolonepropionaat/Masteron Ruw Steroid Poeder voor Geschiktheid Bodybuilding