De Biotechnologieco. van Shenzhenhaiwen, Ltd is een Vervaardiging van Ruw Steroïdenpoeder, half afgewerkte oliën, Gebeëindigde Vloeistof, HGH, Peptides en LOKALE VERDOVINGSMIDDELENdrugs in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan -
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
ThuisProductenMannelijk Verhogingspoeder

Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1

Ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. Tks!

—— Robet--Australia

Ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

—— Richard---American

Hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het .tks

—— Johnson---Canada

Ik ben online Chatten Nu

Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1

Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1 leverancier Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1 leverancier

Grote Afbeelding :  Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:SMQ
Certificering:USP,SGS
Modelnummer:129938-20-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:10 G
Verpakking Details:zoals u vereiste
Levertijd:dag 3
Betalingscondities:T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen:1000kg/week
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 129938-20-1 Materiaal: wit poeder
Andere Naam: Priligy/Dapoxetine Skype: nicole0918
E-mail: 2355935183@ycphar.com MOQ: 10 G

Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1

 

Snel Detail:

 

Productnaam

Dapoxetinewaterstofchloride

Andere naam

DAPOXETINE HCL

CAS-registeraantal

129938-20-1

Moleculaire formule

C21H24ClNO

Molecuulgewicht

341.8744

Verschijning

Wit of bijna wit kristallijn poeder

Moleculaire structuur

Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1

Analyse

98%

Functie

Selectieve serotonine reuptake inhibitor (SSRI)

 

Beschrijving:

Het Dapoxetinewaterstofchloride is een drug die wordt gebruikt om voorbarige ejaculation bij mensen te behandelen. Het is beschikbaar door voorschrift en, voorafgaand aan geslachtsgemeenschap mondeling genomen. De drug behoort tot de klasse genoemd serotonine reuptake inhibitors (SSRIs), die hoofdzakelijk zijn gebruikt om depressie te behandelen.

De seksuele dysfunctie, met inbegrip van voorbarige ejaculation, is wereldwijd een uiterst gemeenschappelijke voorwaarde. De oorzaak van voorbarige ejaculation is niet volledig nader toegelicht, maar gekund zowel psychologische als fysiologische factoren omvatten. Voorbarige ejaculation verwijst naar een korte ejaculation tijd, die de tevredenheid van beide partners tijdens geslachtsgemeenschap kan beïnvloeden.

Om voorbarige ejaculation te behandelen, zowel moeten de psychologische als fysiologische factoren worden beheerd. Van een farmacologisch standpunt, om het fysiologische aspect van voorbarige ejaculation te behandelen, het dapoxetinewaterstofchloride één van de eerste mondelinge drugs is die moeten worden ter beschikking gesteld. De psychologische behandeling kan gelijktijdig worden gegeven, aangezien de voorwaarde multifactor is.

Één van de mogelijke die nadelige gevolgen met SSRIs worden gemeld wanneer gebruikt om depressie te behandelen is vertraagde ejaculation. Dit gemelde nadelig gevolg leidde tot de studies van dapoxetinewaterstofchloride, therapeutisch gebruikend het effect. Men denkt dat de serotonine in de remming van ejaculation kan worden geïmpliceerd. Door de serotonine reuptake bij mensen te blokkeren die aan voorbarige ejaculation lijden, kan de tijd aan ejaculation worden verlengd.

Toepassing & Gebruik:

Het Dapoxetinewaterstofchloride is een mondelinge die drug voor de behandeling van ED, in de behandeling van erectiele dysfunctie en voorbarige ejaculation wordt gebruikt, hebben het erectiele functiestoornis en voorbarige ejaculation zeer significante verbeteringen. Er zijn meer dan 1500 documenten om veroorzaakt door verschillende oorzakenimpotentie te bewijzen voorbarige ejaculation, het succestarief boven 80% is, kende en zijn betrouwbaar curatief effect, door gebruik van meer dan 20 miljoen mensen wereldwijd, bleek zijn op lange termijn stabiliteit, veiligheid van 25 tot 60 minuut van het werk functie om samen te vallen met tijd nodig voor foreplay, het wist tijd aanpassing in hoog drug concentratie tijd, hulp zowel echtgenoot en vrouw bevredigend geslacht het leven toont.

Aanvankelijk, wordt het dapoxetinewaterstofchloride gegeven als 30 mg-tablet één tot drie uren vóór geslachtsgemeenschap. De dosis kan met de voorschrijvende arts aan 60 mg, afhankelijk van reactie en tolerantie worden verhoogd. De tablet zou met water moeten worden genomen en kan met of zonder voedsel worden genomen, aangezien de absorptie niet door voedsel wordt beïnvloed.

 

Merk de Bijwerkingen op:

Als alle kalmerende geneesmiddelen, Dapoxetine-heeft het Waterstofchloride bijwerkingen die mensen in meer of mindere mate beïnvloeden. De gemeenschappelijkste problemen verbonden aan de drug omvatten misselijkheid, hoofdpijn, duizeligheid en diarree. De studies hebben geconstateerd dat net iets meer dan 20 percent van mensen die 60 nemen - of 100 milligramdosissen Dapoxetine-Waterstofchloride ervoeren misselijkheid.

In het algemeen de seksuele bijwerkingen zich die serotonine op inhibitor-gebaseerde kalmerende drugs soms hebben begeleid doen met het gebruik van Dapoxetine-Waterstofchloride voor. Vertraagde ejaculation was namelijk één in het algemeen van de bijwerkingen van kalmeringsmiddelen die de aandacht van onderzoekers vingen die voorbarige ejaculation onderzoeken. Nochtans, kan het gebruik van Dapoxetine-Waterstofchloride van verscheidene van de seksuele die bijwerkingen vergezeld gaan door vele kalmeringsmiddelen, bij variërende graden, zoals erectiel dysfunctie en verlies van libido worden veroorzaakt.

 

Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1Priligy/van Dapoxetine Mondeling Mannelijk Verhogingspoeder 129938-20-1Snel 

Contactgegevens
Shenzhen Haiwen Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Erectiele Dysfunctiebehandeling Dutasteride voor Mannelijke Verhoging 164656-23-9

Witte Acetaat PT-141 van Poederbremelanotide Mannelijke Erectiele de Dysfunctiebehandeling van het Verhogingspoeder

Acetaat van Antide van het polypeptidehgh Steroid Hormoon voor de Extracellulaire Matrijs van Liomyoma

Van het Poederargpressin van de hoge Zuiverheids Mannelijke Verhoging Acetaat 113-79-1

Pentadecapeptide Bpc 157 Mannelijke Peptide van het Verhogingspoeder Trommel hgh176-191

Melanotan - 2 Mannelijk Verhogingspoeder vriesdroogde MT-2 CAS 121062-08-6

De reparatie vilt Menselijke Peptide MT-2 van het de Groeihormoon Melanotan II Tann verhinderen