De Biotechnologieco. van Shenzhenhaiwen, Ltd is een Vervaardiging van Ruw Steroïdenpoeder, half afgewerkte oliën, Gebeëindigde Vloeistof, HGH, Peptides en LOKALE VERDOVINGSMIDDELENdrugs in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan -
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
ThuisProductenAnabole Androgene Steroïden

Trenbolone Anabool Steroid Poeder CAS 72-63-9 D -D-bol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van Hormoonmethandrostenolone

Ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. Tks!

—— Robet--Australia

Ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

—— Richard---American

Hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het .tks

—— Johnson---Canada

Ik ben online Chatten Nu

Trenbolone Anabool Steroid Poeder CAS 72-63-9 D -D-bol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van Hormoonmethandrostenolone

Trenbolone Anabool Steroid Poeder CAS 72-63-9 D -D-bol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van Hormoonmethandrostenolone leverancier Trenbolone Anabool Steroid Poeder CAS 72-63-9 D -D-bol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van Hormoonmethandrostenolone leverancier

Grote Afbeelding :  Trenbolone Anabool Steroid Poeder CAS 72-63-9 D -D-bol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van Hormoonmethandrostenolone

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:SMQ
Certificering:ISO9001
Modelnummer:72-63-9

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:10 G
Prijs:Negotiable
Verpakking Details:1kg/foil zak, 25kg/drum of als uw vereiste
Levertijd:op 2 dagen na ontvang uw betaling
Betalingscondities:Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen:500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Metandienonefabriek het Leveren Andere Naam: Dianabol
CAS-registeraantal: 72-63-9 EINECS: 200-787-2

Trenbolone Anabool Steroid Poeder CAS 72-63-9 D -D-bol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van Hormoonmethandrostenolone

 

 

1.  Snel Detail:

 

Productnaam

Metandienonefabriek het Leveren

Andere naam

Dianabol

CAS-registeraantal

72-63-9

EINECS 

200-787-2

Moleculaire formule

C20H28O2

Molecuulgewicht

300.43512

Moleculaire structuur

72-63-9 het Poeder Dianabol, de Ruwe Mondelinge Steroïden van D -D-bol Trenbolone van Hormoonmethandrostenolone

Smeltpunt

165-166 °C

Specifieke optische omwenteling

+9.3°

Analyse

98%

 

2.  Productomschrijving:

 

Dianabol, of D -D-bol, zijn een sterke steroid samenstelling geschikt om grote aanwinsten in spiermassa te veroorzaken. Het is ook één van de oudste steroid gecreeerde samenstellingen, en ondanks de jaren van verbetering van steroid technologie, wordt D -D-bol nog algemeen gebruikt. De bijwerkingen van gebruik D -D-bol zijn gematigd, hoewel het aan de lever giftig is en de hoge dosissen niet worden geadviseerd. Dianabol wordt vaak gebruikt door lichaamsbouwers en atleten om de aanwinsten van de beginspier te schoppen of als brug tussen cycli van andere drugs om aanwinsten te handhaven.

 

Dianabol is de oude Ciba-merknaam voor mondelinge steroid methandrostenolone. Het is een derivaat van testosteron, tentoonstellend sterke anabole en gematigde androgene eigenschappen. Deze samenstelling werd eerst ter beschikking gesteld in 1960, en het snel werd de meest goedgekeurde en wijd gebruikte anabole steroïden in alle vormen van atletiek. Dit is waarschijnlijk toe te schrijven aan het feit dat het zowel makkelijk te gebruiken als uiterst efficiënt is. In de V.S. Dianabol-had de productie meteorische geschiedenis, die toen uit het zicht snel dalend al geruime tijd exploderen. Velen waren zenuwachtig in recente 80 ′ s toen laatste van generics van de V.S. werd verwijderd uit apotheekplanken, de medische gemeenschap die geen rechtmatig gebruik voor de drug meer vinden. Maar het feit dat Dianabol van de markt van de V.S. meer dan 10 jaar nu is geweest heeft zijn populariteit niet gesneden. Het blijft de het meest meestal gebruikte zwarte markt mondelinge steroïden in de V.S. Zolang er landen die deze steroïden vervaardigen zijn, zal het waarschijnlijk zo blijven.

 

Gelijkaardig aan testosteron en Anadrol 50, Dianabol is machtige steroïden, maar ook één die merkbare bijwerkingen bewerkstelligt. Voor aanzetten is methandrostenolone vrij estrogenic. Gynecomastia is vaak een zorg tijdens behandeling, en kan in een cyclus (in het bijzonder wanneer de hogere dosissen worden gebruikt) vrij vroeg voorstellen. Tegelijkertijd kan het waterbehoud een uitgesproken probleem worden, veroorzakend een opmerkelijk verlies van spierdefinitie aangezien zowel het onderhuidse water als het vet bouwen. De gevoelige individuen kunnen daarom het oestrogeen onder controle met de toevoeging van een anti-oestrogeen zoals Nolvadex en/of Proviron willen houden. De sterkere drugs Arimidex, Femara, of Aromasin (antiaromatase) zouden een betere keus als beschikbaar zijn.

 

Bovendien zijn de androgene bijwerkingen gemeenschappelijk met deze substantie, en kunnen periodes van olieachtige huid, acne en lichaam/de gezichtshaargroei omvatten. De agressie kan ook met machtige steroïden zoals dit worden verhoogd, zodat zou het wijs zijn om uw regeling niet te laten voor slechter tijdens een cyclus veranderen. Met Dianabol is er ook de mogelijkheid om een mannelijke voorwaarde van de patroonkaalheid te verergeren. De gevoelige individuen kunnen daarom wensen om deze drug te vermijden en voor mildere anabool zoals deca-Durabolin te opteren. Terwijl Dianabol in meer machtige steroïden via interactie met alpha- reductase 5 anzyme (hetzelfde enzym verantwoordelijk voor het omzetten van testosteron in dihydrotestosterone) omzet, heeft het uiterst weinig affiniteit om dit in het menselijke lichaam te doen. Androgene metabolite 5alpha dihydromethandrostenolone wordt daarom in het gunstigste geval geproduceerd slechts in spoorbedragen. Daarom zou het gebruik van Proscar/Propecia geen echt doel dienen.

 

Zijnd matig androgeen, is Dianabol werkelijk slechts populaire steroïden met mensen. Wanneer gebruikt door vrouwen, zijn de sterke virilizationsymptomen natuurlijk een mogelijk resultaat. Sommigen nochtans experimenteren met het, en vinden lage dosissen (5mg) deze steroïden uiterst krachtig voor de nieuwe spiergroei. Wanneer genomen, Dianabol uitzonderlijke massa en sterkteaanwinsten zal veroorzaken. Het is doeltreffendheid vaak wordt vergeleken bij andere sterke steroïden zoals testosteron en Anadrol 50, en het is eveneens een populaire keus voor het ophopen doeleinden. Een dagelijkse dosering van 20-40mg is genoeg om bijna om het even wie dramatische resultaten te geven. Sommigen wagen veel hoger in dosering, maar deze praktijk leidt gewoonlijk tot een diepgaandere weerslag van bijwerkingen. Het combineert bovendien goed met een aantal andere steroïden. Het wordt genoteerd om zich bijzonder goed met milde anabole deca-Durabolin te mengen. Samen kan men een uitzonderlijke spier en sterkteaanwinsten verwachten, met bijwerkingen niet veel slechter dan van alleen Dianabol zou denken. Voor al uit massa, kan een lange ester van het acterentestosteron zoals enanthate worden gebruikt. Met de zo ook hoge estrogenic/androgene eigenschappen van dit androgen, kunnen de bijwerkingen met zulk een combinatie extreem zijn nochtans. De aanwinsten zouden ook groot zijn, wat gewoonlijk zulk een inspanning aan de gebruiker lonend maakt. Zoals vroeger besproken, kunnen de assistentdrugs worden toegevoegd om de bijwerkingen te verminderen verbonden aan dit soort cyclus.

 

om mondeling beleid te weerstaan, is deze alkylated samenstelling c17-alpha-. Wij weten dat deze wijziging de drug tegen het zijn deactivering door de lever die beschermt (bijna alle drugingang in de bloedsomloop toestaan), nochtans kan het ook aan dit orgaan giftig zijn. De verlengde blootstelling aan de alpha- alkylated substanties van c17 kan in daadwerkelijke schade, misschien zelfs de ontwikkeling van bepaalde soorten kanker resulteren. Om brandkast te zijn zou men de arts een paar tijden tijdens elke cyclus kunnen willen bezoeken om een oog op hun waarden van het leverenzym te houden. De cycli zouden ook kort moeten worden gehouden, gewoonlijk minder dan 8 weken lang vermijden berokkenend om het even welke merkbare schade. De geelzucht (bile-duct obstakel) is gewoonlijk het eerste zichtbare teken van leverprobleem, en zou moeten worden gekeken uit voor. Deze voorwaarde veroorzaakt het ongebruikelijke vergelen van de huid, aangezien het lichaam de bilirubine van de probleemverwerking heeft. Naast de huid, kan het wit van de ogen ook vergelen, een duidelijke indicator van probleem. Indien dit voorkomt zou de drug onmiddellijk moeten worden beëindigd en een bezochte arts. Dit is gewoonlijk een punt waar de verdere, permanente schade kan worden vermeden.

 

Het is ook interessant om op te merken dat methandrostenolone structureel identiek aan boldenone is (EQ), behalve dat bevat het de toegevoegde alpha- alkyl hierboven besproken groep van c17. Dit feit maakt het effect duidelijk van het veranderen van steroïden op zulke wijze, aangezien deze twee samenstellingen om zeer verschillend in het lichaam schijnen te handelen. De belangrijkste ongelijkheid schijnt om in de tendens voor estrogenic bijwerkingen te liggen, die om veel meer met Dianabol schijnt worden uitgesproken. Equipoise is het geweten op deze wijze vrij mild om te zijn, en de gebruikers daarom nemen algemeen deze drug zonder enige behoefte van een anti-oestrogeen. Dianabol is meer estrogenic niet omdat het gemakkelijker, als in feite alpha- methylgroep 17 en dubbele band c1-2 beide langzaam het proces van aromatisatie wordt gearomatiseerd. Het probleem is dat methandrostenolone in l7alpha-methylestradiol, een biologisch meer actieve vorm van oestrogeen dan regelmatige estradiol omzet. Maar Dianabol schijnt ook meer machtig in termen van spiermassa in vergelijking met boldenone te zijn, ondersteunend het begrip dat het oestrogeen een belangrijke rol in anabolism speelt. In feite verschillen boldenone en methandrostenolone zo veel in hun kracht als anabolics dat twee zelden niettemin van zoals verwant zijn. Dientengevolge, is het gebruik van Dianabol typisch beperkt tot het ophopen fasen van opleiding terwijl Equipoise wordt beschouwd uitstekende als knipsel of mager-massa de bouwsteroïden.

 

De halveringstijd van Dianabol is slechts ongeveer 3 tot 4 uren, een vrij korte tijd. Dit betekent dat één enkel dagelijks doseringsprogramma een variërend bloedniveau, met voor- en tegenspoed de hele dag zal veroorzaken. De gebruiker heeft eveneens een keus, of in de loop van de dag verdeeld de tabletten of om hen in één keer te nemen allen. De gebruikelijke aanbeveling is hen te verdelen en geweest om de concentratie in uw bloed te proberen te regelen. Dit nochtans, zal een lager piekbloedniveau dan veroorzaken als de tabletten in één keer werden genomen, zodat kan er een handel - weg met deze optie zijn. De steroid onderzoeker Bill Roberts wijst ook erop dat een enig-episode het doseren programma een minder dramatische invloed op de hypothalamic-slijmachtig-testicular as zou moeten hebben, aangezien er een voldoende periode elke dag is waar steroid hormoonniveaus niet uiterst overdreven zijn. Ik neig de hormonale te betwijfelen stabiliteit tijdens zulk een cyclus kan worden gehandhaafd nochtans, maar opmerkt dat het anecdotische bewijsmateriaal vaak nog enige dagelijkse dosissen om voor algemene resultaten beter steunt te zijn. Misschien is dit de betere optie. Aangezien wij het weten zal de bloedconcentratie ongeveer 1,5 tot 3 uren na beleid een hoogtepunt bereiken, kunnen wij de beste tijd verder benieuwd zijn om onze tabletten te nemen. Het schijnt logisch dat nemend de pillen eerder op de dag, bij voorkeur wat tijd alvorens op te leiden, optimaal zou zijn. Dit zou toestaan een aanzienlijk aantal daguren voor een androgen rijk metabolisme om het begrijpen te verhogen van voedingsmiddelen, vooral de kritieke uren die opleiding volgen.

 

3.  COA en HPLC:

 

COA:

 

Productnaam

Metandienone (Dianabol)

Verschijning

Wit kristallijn poeder

Identificatie

IRL, UV

Positief

Oplosbaarheid

Praktisch onoplosbaar in oplosbaar water, binnen

Is in overeenstemming

96% ethylalcohol, in chloroform & ijzig azijnzuur, lichtjes oplosbaar in ether.

Analyse (op droge basis)

97.0~103.0%

98.30%

Verlies bij het Drogen

0.5%max

0,22%

Residu op Ontsteking

0.2%max

0,03%

Specifieke Omwenteling

+7° ~ +11° (1%-w/v oplossing in 96%-ethylalcoholoplossing)

+9.3°

Smeltpunt

163~167°C

164.5~165.5°C

Verwante Substanties

Methyltestosterone: 0.5%max

<0>

Niet-gespecificeerd een ander: 0.5%max

<0>

Overblijvende Oplosmiddelen

Ethylacetaat: 5000PPm maximum

210PPm

Heavy metallen

≤20PPM

Ben in overeenstemming

 

HPLC:

 

Injecteerbare/Mondelinge Metandienone/Dianabol/Methandrostenolone 72-63-9

 

4.  Verpakking & Levering:

 

Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100 gram aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 

5.  Meer Informatie:


1) Onderzoekscontacten


E-mail: maisie (bij) ycphar (punt) Com
Chinees: Misser Wu +86-18038176801
Het Engels: Mercya +86-18038176801
Skype: mercya.wu
 
2) De tijd van de onderzoeksreactie
 
Binnen 48 uren
 
3) Contract
 
Het contract zal tussen de koper en de verkoper worden gemaakt (de Biotechnologie van Shenzhen Simeiquan

Com., Ltd), het kunnen per E-mail worden voltooid, is het geldig.
 
4) Betalingsvoorwaarden
 
De definitieve betalingstermijnen zullen in het contract worden goedgekeurd en worden verklaard. De betaling kan worden verricht

door, T/T, Western Union en Geldgram.
 
5) Levering
 
Nadat de betaling wordt ontvangen en bevestigd, zullen wij het product door DHL, TNT, FEDEX verschepen,

HKEMS, UPS, enz.
 
6) Klant Serives
 
Onze diensten centreren zullen opvolgen met u op de product en ordestatus, en zullen

dien om het even welk van uw onderzoekt. Ons bedrijf heeft terugkeer en uitwisselingsbeleid, voor details,

tevreden om ons te contacteren door e-mail naar maisie (bij) ycphar (punt) Com te verzenden.
 
7) Vertrouwelijkheid en Privacybeleid

Ons bedrijf zal strikt klant en ordeinformatie vertrouwelijk houden. Als het is

noodzakelijk, zal een vertrouwelijkheidsovereenkomst worden gemaakt.
 

Contactgegevens
Shenzhen Haiwen Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Wit kristallijn het Testosteronpropionaat van poeder Anabool Androgeen Steroïden voor het bodybuilding

Hormoon EPI CAS 481-29-8 van Epiandrosterone het Anabole Androgene Steroïden

DHEA-Poeder Nandrolone Decanoate van Dehydroepiandrosterone van Gezondheidsgeneesmiddelen het Ruwe Anabole Androgene Steroid

Zuiverheid 98.5% Anabool Androgeen de Steroïdenpoeder van Furazabol/van Miotolon voor de Mens Bodybuilding

De Anabole Androgene Steroïden Anadrol van de Oxymetholoneolie/het Witte ruwe poeder van Anapolon

Anabool Androgeen de Steroïdenpoeder van het Methyltestosteronepoeder voor de Verhoging van het Mensengeslacht

Gezonde 1-Dehydrotestosterone Anabole Androgene Analyse 98.0% van Steroïdencas 846-48-0