De Biotechnologieco. van Shenzhenhaiwen, Ltd is een Vervaardiging van Ruw Steroïdenpoeder, half afgewerkte oliën, Gebeëindigde Vloeistof, HGH, Peptides en LOKALE VERDOVINGSMIDDELENdrugs in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan -
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
ThuisProductenAnabole Androgene Steroïden

Het gezonde Anabole Steroid Poeder van Oxandrin, 53-39-4 Scherpe Cyclus Anavar/Oxandrolone-Poeder

Ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. Tks!

—— Robet--Australia

Ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

—— Richard---American

Hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het .tks

—— Johnson---Canada

Ik ben online Chatten Nu

Het gezonde Anabole Steroid Poeder van Oxandrin, 53-39-4 Scherpe Cyclus Anavar/Oxandrolone-Poeder

Het gezonde Anabole Steroid Poeder van Oxandrin, 53-39-4 Scherpe Cyclus Anavar/Oxandrolone-Poeder leverancier Het gezonde Anabole Steroid Poeder van Oxandrin, 53-39-4 Scherpe Cyclus Anavar/Oxandrolone-Poeder leverancier

Grote Afbeelding :  Het gezonde Anabole Steroid Poeder van Oxandrin, 53-39-4 Scherpe Cyclus Anavar/Oxandrolone-Poeder

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:SMQ
Certificering:ISO9001
Modelnummer:53-39-4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:10 G
Prijs:Negotiable
Verpakking Details:1kg/foil zak, 25kg/drum of als uw vereiste
Levertijd:op 2 dagen na ontvang uw betaling
Betalingscondities:Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen:500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Oxandrolone (Anavar) Fabriek het Leveren Andere Naam: Oxandrin; Anavar
CAS-registeraantal: 53-39-4 EINECS: 200-172-9

Het gezonde Anabole Steroid Poeder van Oxandrin, 53-39-4 Scherpe Cyclus Anavar/Oxandrolone-Poeder

 

 

 

 

1.  Snel Detail:

 

Productnaam

Oxandrolone (Anavar) Fabriek het Leveren

Andere naam

Oxandrin; Anavar

CAS-registeraantal

53-39-4

EINECS 

200-172-9

Moleculaire formule

C19H30O3

Molecuulgewicht

306.44

Moleculaire structuur

 Gezonde Oxandrin 53-39-4 Scherpe Cyclussteroïden Anavar/Oxandrolone-Poeder

Smeltpunt

235-238°C

Analyse

98%

 

 

2.  Productomschrijving:

 

Hoewel Anavar gebruikers geen enorme aanwinsten in spiermassa geeft, is het ideale steroïden voor vet branden en het geven van het lichaam meer gesneden eruit ziet. Bovendien, neigen de bereikte spiermassa en gebrande het vet meer permanent dan met de steroïden te zijn verbonden aan de grote aanwinsten van de spiermassa. Anavar veroorzaakt ook meer mild bijwerkingen beperkt effect op de lever en betrekkelijk beperkt effect op de hormonen van het bodys natuurlijke geslacht. Anavar is dadelijk beschikbaar in buitenland en op de zwarte markt, hoewel het vrij duur is.

 

Anavar was de oude merknaam van de V.S. voor mondelinge die steroid oxandrolone, eerst in 1964 door de drugfabrikant Searle wordt veroorzaakt. Het werd ontworpen als uiterst milde anabool, die zelfs veilig als de groeistimulans in kinderen kon worden gebruikt. Één denkt onmiddellijk aan de standaardzorg, de „steroïden zullen de groei“ belemmeren. Maar het is eigenlijk het bovenmatige die oestrogeen door de meeste steroïden wordt geproduceerd dat de beklaagde is, enkel aangezien het de reden is waarom de vrouwen ophouden groeiend spoediger en een kortere gemiddelde gestalte dan mannen hebben. Oxandrolone zal niet aromatiseren, en daarom kan het anabole effect van de samenstelling de lineaire groei eigenlijk bevorderen. De vrouwen tolereren goed gewoonlijk deze drug bij lage dosissen, en in één keer werd het voorgeschreven voor de behandeling van osteoporose. Aangezien de adviezen die steroïden omringen in 1980 ′ s begonnen te veranderen, begonnen de voorschriften voor oxandrolone te dalen. De bekledingsverkoop bracht waarschijnlijk Searle ertoe om vervaardiging in 1989 te beëindigen, en het was van de apotheken van de V.S. tot voor kort verdwenen. De Oxandrolonetabletten zijn opnieuw beschikbaar binnen de V.S. door BTG, dragend de nieuwe merknaam Oxandrin. BTG kocht rechten op de drug van Searle en het wordt nu vervaardigd voor het nieuwe doel om verwant HIV/AIDS te behandelen het verspillen van syndroom.

 

Anavar is milde anabool met lage androgene activiteit. Zijn verminderde androgene activiteit is toe te schrijven aan het feit dat het een derivaat van dihydrotestosterone (DHT) is. Hoewel men zou kunnen denken dat dit tot het androgenere steroïden zou maken, leidt het in feite tot steroïden die minder androgeen zijn omdat verminderd het reeds „5-alpha-“ is. Met andere woorden, heeft het de capaciteit niet om met het alpha- reductase 5 enzym in wisselwerking te staan en in een meer machtige „dihydro“ vorm om te zetten. Het is een eenvoudige zaak van waar steroïden in het lichaam kunnen worden versterkt, en met oxandrolone hebben wij niet hetzelfde potentieel zoals testosteron, dat meerdere keren actiever is in androgen ontvankelijke weefsels in vergelijking met spierweefsel toe te schrijven aan zijn omzetting in DHT. Het essentieoxandrolone heeft een evenwichtig niveau van kracht in zowel spier als androgene doelweefsels zoals scalp, de huid en de voorstanderklier. Dit is een gelijkaardige die situatie zoals met Primobolan en Winstrol wordt genoteerd, die ook worden afgeleid uit dihydrotestosterone nog wordt gekend om zeer geen androgene substanties te zijn.

 

Dit steroid werk goed voor de bevordering van sterkte en dualiteitsspiermassa bereikt, hoewel het milde aard maakt het minder dan ideaal voor het ophopen doeleinden is. Onder bodybuilders wordt het het meest meestal gebruikt tijdens scherpe fasen van opleiding wanneer het waterbehoud een zorg is. De standaarddosering voor mensen is in de waaier van 20-50mg per dag, een niveau dat merkbare resultaten zou moeten veroorzaken. Het kan verder met anabolics zoals Primobolan worden gecombineerd en Winstrol om harder te onthullen, meer bepaald kijkt zonder toegevoegd waterbehoud. Dergelijke combinaties zijn zeer populair en kunnen de showlichaamsbouw dramatisch verbeteren. Men kan sterke niet-aromatiseert androgens zoals Halotestin, Proviron of trenbolone ook toevoegen. In dit geval helpt androgen werkelijk om de spieren omhoog te verharden, terwijl tegelijkertijd het maken van voorwaarden voor vette vermindering gunstiger. Sommige atleten verkiezen om oxandrolone in het ophopen van stapels, maar gewoonlijk met standaard het ophopen drugs zoals testosteron of Dianabol op te nemen. Het gebruikelijke doel in dit geval is een extra aanwinst van sterkte, evenals kijkt meer kwaliteit aan de androgen massa. De vrouwen die de masculinizing gevolgen van vele steroïden vrezen zouden gebruikend deze drug vrij comfortabel zijn, zoals dit zeer zelden met lage dosissen wordt gezien. Indien hier een dagelijkse dosering van 5mg de ongeoorloofde aanzienlijke groei zonder de merkbare androgene bijwerkingen van andere drugs. De enthousiaste wijfjes kunnen aan toevoegings milde anabolics zoals Winstrol, Primobolan of Durabolin dit wensen. Wanneer gecombineerd met dergelijke anabolics, zou de gebruiker snellere, meer uitgesproken spier-bouwende gevolgen moeten opmerken, maar kan de waarschijnlijkheid van androgene opbouw ook verhogen.

 

Studies die lage dosering van de minimale interferenties van deze samenstellingsnota met natuurlijke testosteronproductie gebruiken. Eveneens wanneer het alleen in kleine bedragen wordt gebruikt is er typisch geen behoefte aan assistentdrugs zoals Clomid/Nolvadex of HCG. Dit heeft een om met het feit dat te doen het niet in oestrogeen omzet, dat wij weten het een uiterst diepgaand effect bij de endogene hormoonproductie heeft. Zonder oestrogeen om negatief teweeg te brengen koppel terug, schijnen wij om van een hogere drempel nota te nemen alvorens de remming wordt genoteerd. Maar bij hogere dosering natuurlijk, zal een afschaffing van natuurlijke testosteronniveaus nog met deze drug zoals met om het even welke anabole/androgene steroïden voorkomen en zal daarom postcyclustherapie vereisen om HPTA te herstellen.

 

Anavar is ook 17alpha alkylated mondelinge steroïden, die een wijziging dragen die de lever zwaar zal belasten. Het is belangrijk om erop te wijzen nochtans dat ondanks deze wijziging oxandrolone over het algemeen zeer goed wordt getolereerd. Terwijl de tests van het leverenzym nu en dan opgeheven waarden zullen tonen, is de daadwerkelijke schade toe te schrijven aan deze steroïden gewoonlijk geen probleem. Zijn de biotechnologie Algemene staten dat oxandrolone niet zo uitgebreid door de lever zoals andere l7aa-orals wordt gemetaboliseerd; blijk gegeven van door het feit dat bijna een derde van de samenstelling wanneer afgescheiden in de urine nog intact is. Dit kan met de begrepen mildere aard van deze agent (in vergelijking met andere l7aa-orals) moeten doen in termen van hepatotoxicity. Één studie die de gevolgen van oxandrolone vergelijken bij andere agenten met inbegrip van als methyltestosterone, norethandrolone, fluoxymesterone en methAndriol steunt duidelijk dit begrip. Hier toonde men aan dat oxandrolone laagste sulfobromophthalein veroorzaakt (BSP; een teller het behoud van van de leverspanning) onder alle alkylated geteste orals. 20mg van oxandrolone in feite geproduceerd 72% minder BSP-behoud dan een gelijke dosering van fluoxyrnesterone, die een aanzienlijk verschil die is dat zij dezelfde lever-giftige wijziging bezitten zijn. Met dergelijke die bevindingen, met het feit worden gecombineerd dat de atleten zelden probleem met deze drug melden, voelen de meesten comfortabel gelovend het om veel veiliger te zijn om tijdens langere cycli te gebruiken dan het grootste deel van andere orals met dit onderscheid. Hoewel dit zeer goed kan waar zijn, kan de kans van leverschade nog niet, vooral met hogherdosering worden uitgesloten.

 

 

3.  COA en HPLC:

 

COA:

 

Productnaam

Oxandrolone (Anavar)

Verschijning

Wit kristallijn poeder

Identificatie

Positief

Positief

Analyse

97.0~100.5%

98.5%

Specifieke Omwenteling

-18° ~ -24°

-22.8°

Verlies bij het Drogen

1.0%max

0,2%

Organische Vluchtige Onzuiverheden

voldoet aan de vereisten

Is in overeenstemming

Gewone Onzuiverheden

2.0%max

1.5%

Overblijvende Oplosmiddelen

voldoet aan de vereisten

Is in overeenstemming

Residu op Ontsteking

0.2%max

0,03%

 

HPLC:

Gezonde Oxandrin 53-39-4 Scherpe Cyclussteroïden Anavar/Oxandrolone-Poeder

 

 

4.  Verpakking & Levering:

 

Wij hebben professioneel team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100 gram aan 100kg-poeder aan uw land in één keer te verschepen. De snelle en discrete verzending zou voor Gewaarborgde douanepas kunnen worden geschikt.

 

5.  Meer Informatie:


1) Onderzoekscontacten


E-mail: maisie (bij) ycphar (punt) Com
Chinees: Misser Wu +86-18038176801
Het Engels: Mercya +86-18038176801
Skype: mercya.wu
 
2) De tijd van de onderzoeksreactie
 
Binnen 48 uren
 
3) Contract
 
Het contract zal tussen de koper en de verkoper worden gemaakt (de Biotechnologie van Shenzhen Simeiquan

Com., Ltd), het kunnen per E-mail worden voltooid, is het geldig.
 
4) Betalingsvoorwaarden
 
De definitieve betalingstermijnen zullen in het contract worden goedgekeurd en worden verklaard. De betaling kan worden verricht

door, T/T, Western Union en Geldgram.
 
5) Levering
 
Nadat de betaling wordt ontvangen en bevestigd, zullen wij het product door DHL, TNT, FEDEX verschepen,

HKEMS, UPS, enz.
 
6) Klant Serives
 
Onze diensten centreren zullen opvolgen met u op de product en ordestatus, en zullen

dien om het even welk van uw onderzoekt. Ons bedrijf heeft terugkeer en uitwisselingsbeleid, voor details,

tevreden om ons te contacteren door e-mail naar maisie (bij) ycphar (punt) Com te verzenden.
 
7) Vertrouwelijkheid en Privacybeleid

Ons bedrijf zal strikt klant en ordeinformatie vertrouwelijk houden. Als het is

noodzakelijk, zal een vertrouwelijkheidsovereenkomst worden gemaakt.
 

Contactgegevens
Shenzhen Haiwen Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Wit kristallijn het Testosteronpropionaat van poeder Anabool Androgeen Steroïden voor het bodybuilding

Hormoon EPI CAS 481-29-8 van Epiandrosterone het Anabole Androgene Steroïden

DHEA-Poeder Nandrolone Decanoate van Dehydroepiandrosterone van Gezondheidsgeneesmiddelen het Ruwe Anabole Androgene Steroid

Zuiverheid 98.5% Anabool Androgeen de Steroïdenpoeder van Furazabol/van Miotolon voor de Mens Bodybuilding

De Anabole Androgene Steroïden Anadrol van de Oxymetholoneolie/het Witte ruwe poeder van Anapolon

Anabool Androgeen de Steroïdenpoeder van het Methyltestosteronepoeder voor de Verhoging van het Mensengeslacht

Gezonde 1-Dehydrotestosterone Anabole Androgene Analyse 98.0% van Steroïdencas 846-48-0