De Biotechnologieco. van Shenzhenhaiwen, Ltd is een Vervaardiging van Ruw Steroïdenpoeder, half afgewerkte oliën, Gebeëindigde Vloeistof, HGH, Peptides en LOKALE VERDOVINGSMIDDELENdrugs in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan -
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
ThuisProductenAnabole Androgene Steroïden

Anabole Mondelinge Androl-het Ophopen Cyclussteroïden, de Bouwpoeder van Oxymetholone Bodybuilding

Ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. Tks!

—— Robet--Australia

Ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

—— Richard---American

Hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het .tks

—— Johnson---Canada

Ik ben online Chatten Nu

Anabole Mondelinge Androl-het Ophopen Cyclussteroïden, de Bouwpoeder van Oxymetholone Bodybuilding

Anabole Mondelinge Androl-het Ophopen Cyclussteroïden, de Bouwpoeder van Oxymetholone Bodybuilding leverancier Anabole Mondelinge Androl-het Ophopen Cyclussteroïden, de Bouwpoeder van Oxymetholone Bodybuilding leverancier

Grote Afbeelding :  Anabole Mondelinge Androl-het Ophopen Cyclussteroïden, de Bouwpoeder van Oxymetholone Bodybuilding

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:SMQ
Certificering:ISO9001
Modelnummer:434-07-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:10 G
Prijs:Negotiable
Verpakking Details:1kg/foil zak, 25kg/drum of als uw vereiste
Levertijd:op 2 dagen na ontvang uw betaling
Betalingscondities:Western Union, Moneygram, T/T
Levering vermogen:500KG/Month
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Oxymetholonefabriek het Leveren Andere Naam: Androl
CAS-registeraantal: 434-07-1 EINECS: 207-098-6

Anabole orale Androl Ophopende Cyclussteroïden, Oxymetholone Bodybuilding Bouwpoeder

1. Snel Detail:

Productnaam

Oxymetholone Factory levert

Andere naam

Androl

CAS-registernummer

434-07-1

EINECS

207-098-6

Moleculaire formule

C21H32O3

Moleculair gewicht

332,48

Moleculaire structuur

Oraal Androl het Ophopen Cyclussteroïden Oxymetholone Bodybuilding de Bouwpoeder

Smeltpunt

172-180 ° C

Specifieke optische rotatie

+ 36,3 °

analyse

99%

2. Productbeschrijving:

Anadrol 50, ook wel A50 genoemd, is een krachtige steroïde die zeer merkbare gewichtstoenames genereert in een zeer korte tijd. Helaas is het ook zeer toxisch in de lever en veroorzaakt het een aantal zeer ongunstige bijwerkingen, zoals hoofdpijn en een opgeblazen gevoel.

De voordelen van het gebruik van Anadrol 50 zijn zeer dramatisch, maar ze nemen snel af, waardoor het vaak aan het begin van een cyclus wordt gestapeld als een kick-start voor snelle winst.

Anadrol 50 is de Amerikaanse merknaam voor oxymetholone, een zeer krachtig oraal androgeen. Deze verbinding werd voor het eerst in 1960 beschikbaar gesteld door het internationale geneesmiddelenbedrijf Syntex. Omdat oxymetholone vrij betrouwbaar is in zijn vermogen om de productie van rode bloedcellen te verhogen (en effect kenmerkend voor de meeste anabole / androgene steroïden), toonde het grote belofte in het behandelen van gevallen van ernstige bloedarmoede. Het bleek goed geschikt voor dit doel en was al geruime tijd populair. Maar de afgelopen jaren hebben de vierde een aantal nieuwe behandelingen opgeleverd, met name het niet-steroïde hormoon Epogen (erytropoëtine). Er is aangetoond dat dit medicijn een veel directer effect heeft op het aantal rode bloedcellen, zonder de bijwerkingen van een sterk androgeen. Syntex stopte in 1993 in de Verenigde Staten, en rond dezelfde tijd besloten ze dit item ook in een aantal andere landen te laten vallen. Plenastril uit Zwitserland en Oostenrijk is gevallen; snel daarna was Oxitosona uit Spanje. Veel atleten vreesden dat Anadrol 50 misschien voorgoed weg zou zijn. Maar nieuwe HIV / AIDS-onderzoeken hebben een nieuw licht op oxymetholone aangetoond. Deze studies vinden (grote verrassing) uitzonderlijke anti-verspillende eigenschappen van de verbinding en geloven dat het veilig kan worden gebruikt in veel van dergelijke gevallen. De belangstelling is gepiekt en vanaf 1998 wordt Anadrol 50 opnieuw verkocht in de Verenigde Staten. Deze keer zien we dezelfde merknaam van Anadrol 50, maar de fabrikant is het farmaceutisch bedrijf Unimed. Syntex blijft dit geneesmiddel echter in een aantal landen op de markt brengen en licentiëren (onder een paar verschillende merknamen).

Anadrol 50 wordt door velen beschouwd als de krachtigste steroïde die er is, en de resultaten van deze verbinding zijn buitengewoon dramatisch. Een steroïde beginneling die met oxymetholone experimenteert, krijgt waarschijnlijk 20 tot 30 pond massieve bulk en het kan vaak worden volbracht in minder dan 6 weken, met slechts 50-100 mg per dag. Deze steroïde levert veel problemen op met het vasthouden van water, dus laat er geen twijfel over bestaan ​​dat veel van deze winst gewoon bloat is. Maar voor de gebruiker heeft dit vaak weinig consequenties, waardoor hij zich op Anadrol 50 groter en sterker voelt dan elke steroïde die ze waarschijnlijk zullen passeren. Hoewel de gladde uitstraling die het gevolg is van het vasthouden van water vaak niet aantrekkelijk is, kan het wel een beetje helpen om het niveau van grootte en kracht te vergroten. De spier is voller, zal beter samentrekken en biedt een niveau van bescherming in de vorm van "smering" van de gewrichten, omdat een deel van dit extra water in en rond bindweefsels wordt gehouden. Dit zorgt voor meer elasticiteit en zal hopelijk de kans op verwonding verminderen bij zwaar tillen. Opgemerkt moet echter worden dat de zeer snelle toename in massa misschien te veel stress op uw bindweefsel legt om dit te compenseren. Het scheuren van borst- en bicepsweefsel wordt vaak geassocieerd met zwaar tillen tijdens het verzamelen van zware androgenen. Er is zoiets als te snel winnen. Uitgesproken oestrogeenproblemen brengen ook de gebruiker in gevaar voor het ontwikkelen van gynaecomastie. Personen die gevoelig zijn voor de effecten van oestrogeen, of die ernaar streven om een ​​meer kwalitatieve uitstraling te behouden, zullen daarom vaak Nolvadex aan elke cyclus toevoegen.

Het is echter belangrijk op te merken dat dit medicijn niet direct wordt omgezet in oestrogeen in het lichaam. Oxymetholone is een derivaat van dihydrotestosteron, dat het een structuur geeft die niet gearomatiseerd kan worden. Als zodanig hebben velen gespeculeerd wat dit hormoon zo lastig maakt in termen van oestrogene bijwerkingen. Sommigen hebben gesuggereerd dat het een progestationele activiteit heeft, vergelijkbaar met nandrolon, en helemaal niet oestrogeen is. Omdat de voor de hand liggende bijwerkingen van zowel oestrogenen als progestines erg op elkaar lijken, is deze verklaring wellicht plausibel. We vinden echter medische studies die naar deze mogelijkheid kijken. Een daarvan testte de progestationele activiteit van verschillende steroïden, waaronder nandrolon, norethandrolon, methandrostenolon, testosteron en oxymetholon. Het rapporteerde geen significant progestationeel effect inherent aan oxymetholone of methandrostenolone, geringe activiteit met testosteron en sterk progestationeel effect inherent aan nandrolon en norethandrolon. Met dergelijke bevindingen begint het veel waarschijnlijker te lijken dat oxymetholone intrinsiek de oestrogeenreceptor zelf kan activeren, vergelijkbaar met maar dieper dan het oestrogene androgeen methAndriol.

Als dit het geval is, kunnen we alleen de oestrogene bijwerkingen van oxymetholone met oestrogeenreceptorantagonisten bestrijden, zoals Nolvadex of Clomid, en niet met een aromatase-remmer. De sterke anti-aromatase-verbindingen zoals Arimidex, Femara of Aromasin zouden totaal nutteloos blijken te zijn met dit steroïde, omdat aromatase er niet bij betrokken is.

Anadrol 50 is ook een zeer krachtig androgeen. Deze factor heeft de neiging om veel uitgesproken, ongewenste androgene bijwerkingen te produceren. Vette huid, acne en groei van het lichaam / gezichtshaar zijn zeer snel te zien met dit medicijn. Veel mensen reageren met ernstige acne, hebben vaak medicijnen nodig om het onder controle te houden. Sommige van deze personen vinden dat Accutaine goed werkt, wat een sterk receptgeneesmiddel is dat werkt op de talgklieren om de afgifte van olie te verminderen. Degenen die aanleg hebben voor mannelijke kaalheid, willen misschien helemaal wegblijven van Anadrol 50, omdat dit zeker een mogelijke bijwerking is tijdens de behandeling. En hoewel sommige zeer avontuurlijke vrouwelijke atleten met deze stof experimenteren, is het veel te androgeen om aan te bevelen. Onomkeerbare virilisatie symptomen kunnen het gevolg zijn en kunnen zeer snel optreden, mogelijk voordat u de kans krijgt om actie te ondernemen.

Het is interessant om op te merken dat Anadrol 50 enige neiging vertoont om te zetten in dihydrotestosteron, hoewel dit niet gebeurt via het 5-alpha-reductase-enzym (verantwoordelijk voor het veranderen van testosteron om DHT te vormen) omdat het al een op dihydrotestosteron gebaseerde steroïde is. Afgezien van de toegevoegde c-17 alfa-alkylering, verschilt oxymetholon alleen van DHT door de toevoeging van een 2-hydroxymethyleengroep. Deze groepering kan echter metabolisch worden verwijderd, waarbij oxymetholon wordt gereduceerd tot het krachtige androgeen l7alfa-methyl dihydrotestosteron (mesterolon; methyldihydrotestosteron). Het lijdt weinig twijfel dat deze biotransformatie op zijn minst op een bepaald niveau bijdraagt ​​tot de androgene aard van dit steroïde, vooral wanneer we vaststellen dat Anadrol 50 in zijn oorspronkelijke staat een opmerkelijk lage bindingsaffiniteit voor de androgeenreceptor heeft. Dus hoewel we de mogelijkheid hebben om de reductaseremmer finasteride (Proscar) te gebruiken om de androgene aard van testosteron te verminderen, zou het geen voordeel hebben met Anadrol 50 omdat dit enzym niet betrokken is.

Het principiële nadeel van Anadrol 50 is dat het een 17alpha-gealkyleerde verbinding is. Hoewel dit ontwerp het vermogen geeft om orale toediening te weerstaan, kan het de lever erg belasten. Anadrol 50 is bijzonder twijfelachtig omdat we zo'n hoge milligramhoeveelheid per dosering nodig hebben. Het verschil is groot wanneer je het vergelijkt met andere orale steroïden zoals Dianabol of Winstrol, die dezelfde chemische verandering hebben. Omdat ze een iets hogere affiniteit hebben voor de androgeenreceptor, zijn ze effectief in veel kleinere doses. Anadrol 50 heeft een lagere affiniteit, wat de reden kan zijn waarom we een tabletdosering van 50 mg hebben. Als we naar de medische vereisten kijken, is de aanbevolen dosering voor alle leeftijden 1 - 5 mg / kg lichaamsgewicht geweest. Dit zou een persoon van 220lb een dosering tot 10 Anadrol 50 tabletten (500mg) per dag geven. Het zou weinig verbazing wekken dat wanneer leverkanker is gekoppeld aan het gebruik van steroïden, Anadrol 50 in het algemeen de boosdoener is. Atleten hebben eigenlijk nooit zo'n hoge dosis nodig en zullen het bereik van slechts 1-3 tabletten per dag innemen. Veel mensen merken dat één tablet alles is wat ze nodig hebben voor uitzonderlijke resultaten en hogere hoeveelheden voorkomen. Voorzichtige gebruikers zullen ook de inname van deze stof beperken tot niet langer dan 4-6 weken en hun leverenzymen regelmatig laten controleren door een arts. Nierfuncties kunnen ook nodig zijn tijdens langdurig gebruik, omdat waterretentie / hoge bloeddruk het lichaam kan belasten. Voordat u een cyclus start, moet u weten dat u aan Anadrol 50 het respect moet geven dat het toekomt. Het is een zeer krachtig medicijn, maar niet altijd een vriendelijk medicijn.

Bij het stoppen met Anadrol 50 kan de crash even krachtig zijn. Om te beginnen zal het niveau van waterretentie snel verminderen, waardoor het lichaamsgewicht van de gebruiker dramatisch daalt. Dit moet worden verwacht, en niet van veel zorg. Wat van groot belang is, is het herstellen van de endogene testosteronproductie. Anadrol 50 zal tijdens een cyclus snel en effectief de natuurlijke niveaus verlagen, dus HCG en Clomid / Nolvadex zijn een must bij het stopzetten van een cyclus.

De oude praktijk om uw dosering langzaam af te bouwen, is totaal niet effectief bij het verhogen van de testosteronniveaus. Zonder hulpgeneesmiddelen zal het rennende cortisolgehalte waarschijnlijk veel van de spier afbreken die tijdens de cyclus is opgedaan. Als HCG en Clomid / Nolvadex correct worden gebruikt, moet de persoon een aanzienlijke hoeveelheid nieuwe spiermassa kunnen behouden. Voordat ze vertrekken, kiezen sommigen er afwisselend voor om eerst over te schakelen naar een mildere injecteerbaar zoals Deca-Durabolin. Dit is in een poging om de nieuwe mis te verharden en kan een effectieve praktijk blijken te zijn. Hoewel een daling van het gewicht als gevolg van waterverlies waarschijnlijk is bij het maken van de switch, moet het eindresultaat zijn dat meer (kwaliteit) spiermassa wordt behouden met een minder uitgesproken crash. Onthoud echter bijkomstigheden, omdat de testosteronproductie niet terugkaatst tijdens de Deca-therapie.

3. COA en HPLC:

COA:

Productnaam

oxymetholone

analyse

97,0 ~ 103,0%

99,31%

Smeltpunt

172 ~ 178 ° C

172,0 ~ 176,0 ° C

Specifieke rotatie

+ 34 ~ + 38 ° (C = 2, in dioxaan)

+ 36,3 °

Verlies bij drogen

1,0% max in vacuüm over P2O5 gedurende 4 uur

0,26%

Residuele oplosmiddelen

voldoet aan de eisen.

Conform

Organische vluchtige onzuiverheden

voldoet aan de eisen.

Conform

4. verpakking en levering:

We hebben professionele team voor pakket en verzending. Speciale manier om 100 gram naar 100kg poeders in één keer naar uw land te verzenden. Snelle en discrete verzending kan worden geregeld voor gegarandeerde douanepas.

5. Meer informatie:


1) Onderzoekscontacten


E-mail: maisie (at) ycphar (dot) com
Chinees: Miss Wu + 86-18038176801
Engels: Mercya + 86-18038176801
Skype: mercya.wu

2) Vraagreactietijd

Binnen 48 uur

3) Contract

Er zal een contract worden gesloten tussen de koper en de verkoper (Shenzhen Simeiquan Biotechnology

Com., Ltd), het kan per e-mail worden ingevuld, het is geldig.

4) Betalingsvoorwaarden

Definitieve betalingsvoorwaarden worden overeengekomen en vermeld in het contract. Betaling kan worden gedaan

door, T / T, Western Union en Money Gram.

5) Levering

Nadat de betaling is ontvangen en bevestigd, zullen wij het product verzenden via DHL, TNT, FEDEX,

HKEMS, UPS, etc.

6) Klant Serives

Ons servicecentrum neemt contact met u op over de status van het product en de bestelling en zal dat ook doen

dien een van uw vraagt. Ons bedrijf heeft terugkeer en uitwisseling beleid, voor details,

Neem contact met ons op door de e-mail te sturen naar maisie (at) ycphar (dot) com.

7) Vertrouwelijkheid en privacybeleid

Ons bedrijf zal de klant- en bestelinformatie strikt vertrouwelijk houden. Als het is

nodig zal een vertrouwelijkheidsovereenkomst worden gesloten.

Contactgegevens
Shenzhen Haiwen Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

Wit kristallijn het Testosteronpropionaat van poeder Anabool Androgeen Steroïden voor het bodybuilding

Hormoon EPI CAS 481-29-8 van Epiandrosterone het Anabole Androgene Steroïden

DHEA-Poeder Nandrolone Decanoate van Dehydroepiandrosterone van Gezondheidsgeneesmiddelen het Ruwe Anabole Androgene Steroid

Zuiverheid 98.5% Anabool Androgeen de Steroïdenpoeder van Furazabol/van Miotolon voor de Mens Bodybuilding

De Anabole Androgene Steroïden Anadrol van de Oxymetholoneolie/het Witte ruwe poeder van Anapolon

Anabool Androgeen de Steroïdenpoeder van het Methyltestosteronepoeder voor de Verhoging van het Mensengeslacht

Gezonde 1-Dehydrotestosterone Anabole Androgene Analyse 98.0% van Steroïdencas 846-48-0