De Biotechnologieco. van Shenzhenhaiwen, Ltd is een Vervaardiging van Ruw Steroïdenpoeder, half afgewerkte oliën, Gebeëindigde Vloeistof, HGH, Peptides en LOKALE VERDOVINGSMIDDELENdrugs in China.

Sales & Support
Vraag een offerte aan -
Select Language
Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
English
French
German
Italian
Russian
Spanish
Portuguese
Dutch
Greek
Japanese
Korean
Arabic
Hindi
Turkish
Indonesian
Vietnamese
Thai
Bengali
Persian
Polish
ThuisProductenProgesteronehormonen

Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA

Ik heb mijn producten ontvangen, bent u verpakking doet discreet en perfect, verbaasde het me werkelijk .i zo spoedig mogelijk zal opdracht geven tot meer van u. Tks!

—— Robet--Australia

Ik heb met u voor vaak samengewerkt, is uw productkwaliteit zo groot, daarom koop ik nog de producten van u. dank u

—— Richard---American

Hallo zijn de partner, uw beste prijs en hoge zuiverheidsproduct zo concurrerend in mijn land, liet dit me veel winst maken, zijn mijn klanten werkelijk als het .tks

—— Johnson---Canada

Ik ben online Chatten Nu

Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA

Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA leverancier Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA leverancier Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA leverancier Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA leverancier

Grote Afbeelding :  Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA

Productdetails:

Plaats van herkomst:China
Merknaam:SMQ
Certificering:ISO9001
Modelnummer:C24H34O4

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal:10 G
Prijs:USD 1.059/g
Verpakking Details:Folie zak
Levertijd:1-3 werkdagen
Betalingscondities:T / T, Western Union, MoneyGram
Levering vermogen:50000 kg per Maand
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Medroxyprogesteroneacetaat Synoniem: Hydroxymethylprogesteroneacetaat
Analyse: 98,5% Ref.-Norm: USP
CAS: 71-58-9 Catalogus: Progesteronehormonen

Zelfinleiding:
Ons bedrijf heeft deze lijn meer dan 10 jaar gedaan, worden wij ervaren met het speciale product, het veilige raadplegen verschepen en het hoge succes voor douane die, onthaal hier voor overgaan:
 
E-mail: ariesfeng@ycphar.com
Hemel: fxw06
Mobiel: +86-18038176806

 

1. Overzicht:

(1) die Medroxyprogesterone-de acetaat (INN, USAN, VERBOD), ook als 17α-hydroxy-6α-methylprogesteroneacetaat wordt, en als MPA wordt afgekort bekend die algemeen, is steroidal progestin, een synthetische variant van de steroid hormoonprogesterone. Het wordt gebruikt acontraceptive, in de therapie van de hormoonvervanging en voor de behandeling van endometriosis evenals verscheidene andere aanwijzingen.

(2) MPA is een meer machtig derivaat van zijn medroxyprogesterone (MP) van de oudersamenstelling. Terwijl medroxyprogesterone soms als synoniem voor medroxyprogesteroneacetaat wordt gebruikt, wat bijna altijd wordt verwezen naar is MPA en niet MP. Het is op de Lijst van de Wereldgezondheidsorganisatie van Essentiële Geneesmiddelen, een lijst van het belangrijkste medicijn nodig in een basisgezondheidssysteem.
2. Toepassingen:
(1) in wijfjes, moet algemeen het meest gebruikt van MPA als mondeling of depot-ingespoten contraceptivum en ook als progestin component van therapie de van de menopauze van de hormoonvervanging endometrial hyperplasia en kanker verhinderen. MPA wordt ook gebruikt als behandelingsforendometriosis, dysmenorrhea, en amenorrhea. MPA, samen met andere progestins werd ontwikkeld om de hormonen toe te laten die mondeling worden genomen, aangezien de progesterone (het hormoon door het menselijke lichaam wordt gemaakt) niet kon mondeling worden genomen alvorens het proces van micronization werd ontwikkeld.
(2) in mannetjes, is MPA gebruikt om ongepast seksueel gedrag te controleren om veroordeelde geslachtsovertreders chemisch te castreren. MPA is een uiterst efficiënt contraceptivum wanneer gebruikt met vrij hoge dosissen om ovulatie te verhinderen. Het is ook gebruikt om goedaardige prostaathyperplasia, als verzachtende eetluststimulans voor kankerpatiënten, en bij hoge dosissen (800 mg per dag) te behandelen om hormoon-afhankelijke kanker van de borst, maar ook andere types hoofdzakelijk te behandelen.
(3) hoewel gebruikt niet als behandeling voor epilepsie, vermindert MPA de frequentie van beslagleggingen en staat niet met anti-epileptic medicijnen in wisselwerking. MPA zich mengt niet in bloed die en schijnt om bloedparameters voor vrouwen met sikkelcelanemie te verbeteren klonteren. Op dezelfde manier schijnt MPA om lever geen metabolisme te beïnvloeden, en kan primaire galcirrose en chronische actieve hepatitis verbeteren. De vrouwen die MPA nemen kunnen het bevlekken ervaren kort na de aanvang van het medicijn maar is niet gewoonlijk genoeg ernstig om medische interventie te vereisen. Met langer gebruik kan amenorrhoea voorkomen zoals de onregelmatige menstruatie die een belangrijke bron van ontevredenheid is, hoewel allebei in verbeteringen met ijzerdeficiëntie en risico van bekken ontstekingsziekte kunnen resulteren kan en vaak niet in het beëindigen van het medicijn resulteert. MPA wordt ook voorgeschreven in combinatie met een oestrogeen om endometrial hyperplasia in post-menopausal vrouwen te verhinderen die de therapie van de hormoonvervanging ondergaan.
(4) MPA is ook voorgeschreven in de therapie van de hormoonvervanging voor mannelijk-aan-vrouwelijke transsexueelindividuen toe te schrijven aan zijn antiandrogen en progestogen gevolgen. 
3. Nadelige gevolgen:
(1) in wijfjes, zijn de gemeenschappelijkste nadelige gevolgen acne, veranderingen in menstruele stroom, slaperigheid, en kunnen geboortetekorten veroorzaken indien genomen door zwangere vrouwen. Andere gemeenschappelijke zijdegevolgen omvatten of borsttederheid, verhoogd gezichtshaar die, verminderd scalp haar, moeilijkheid in slaap, maagpijn, en gewichtsverlies of aanwinst vallen blijven.
(2) het de Gezondheidsinitiatief van de Vrouwen onderzocht het gebruik van MPA en vervoegde paardenoestrogenen in vergelijking met placebo. De studie werd te vroeg geëindigd toen de eerder onverwachte risico's, specifiek het vinden werden ontdekt dat hoewel de alle-oorzakenmortaliteit niet door de hormoontherapie werd beïnvloed, de voordelen van de therapie van de hormoonvervanging (verminderd risico van heupbreuk, colorectal en endometrial kanker en alle andere doodsoorzaken) werd gecompenseerd door verhoogd risico van coronaire hartkwaal, borstkanker, slagen en longembolie.
(3) bij hoge dosissen voor de behandeling van borstkanker, kan MPA gewichtsaanwinst veroorzaken, mellitus diabetes en oedeem (in het bijzonder van het gezicht) verergeren. De nadelige gevolgen bereiken bij vijf weken een hoogtepunt, en met lagere dosissen verminderd. De minder frequente gevolgen kunnen trombose (hoewel het niet duidelijk als dit echt een risico is is, kan het niet) omvatten worden uitgesloten, pijnlijke urination, bezorgdheid, hoofdpijn, misselijkheid en het braken. Wanneer gebruikt om goedaardige prostaathyperplasia te behandelen, omvatten de frequentere klachten verminderd libido, impotentie, reducedejaculate volume, en binnen drie dagen, chemische castratie. MPA kan verminderde beendichtheid veroorzaken hoewel dit op een normaal niveau zelfs daarna jaren van gebruik omkeerbaar schijnt te zijn. Bij uiterst hoge die dosissen (worden gebruikt om kanker, niet voor contraceptie te behandelen) MPA kan zich bijnierafschaffing veroorzaken en in koolhydraatmetabolisme mengen maar niet causediabetes.
(4) die de foetussen aan progesterone worden blootgesteld hebben hogere tarieven van genitale abnormaliteiten, laag geboortegewicht, en verhoogde ectopische zwangerschap aangetoond in het bijzonder wanneer MPA als ingespoten vorm van geboortenbeperking op lange termijn wordt gebruikt. Wanneer gebruikt als vorm van ingespoten geboortenbeperking, kan MPA vruchtbaarheid verminderen zolang 10 maanden, die langer voor te zware of zwaarlijvige vrouwen duren. Wanneer gecombineerd met vervoegde paardenoestrogenen (Premarin), is MPA geassocieerd met een verhoogd risico van borstkanker, zwakzinnigheidsandthrombus in het oog. In combinatie met oestrogenen in het algemeen kan MPA het risico van hart- en vaatziekte, met een sterkere vereniging verhogen wanneer gebruikt door post-menopausal vrouwen die ook EEG nemen. MPA wordt niet geadviseerd voor gebruik voorafgaand aan menarche of vóór of tijdens terugwinning van chirurgie. Het was wegens deze onverwachte interactie dat de studie van het de Gezondheidsinitiatief van de Vrouwen gebeëindigde vroege gepast de extra risico's van de therapie van de hormoonvervanging was, die een dramatische daling van zowel nieuwe als vernieuwingsvoorschriften veroorzaken voor hormoontherapie.
(5) MPA is gekend om symptomen van depressie, bezorgdheid, en geprikkeldheid in sommige patiënten te veroorzaken.

4. COA:
 De lange Actieve van het de Acetaatpoeder 99% van Medroxyprogesterone van Progesteronehormonen Farmaceutische Grondstof
Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA

5. Concurrentievoordeel:
(1) ons bedrijf is een professionele productie belangrijke fabriek in China op farmaceutisch gebied van vele jaren. Leveringsgebieden van onze producten: De V.S., het UK, Canada, Australië, Brazilië, Rusland, Portugal, Letland, Zwitserland, IJsland, de Oekraïne, Duitsland, Frankrijk, Nederland, België, Peru, Zweden, Nieuw Zeeland, de Tsjechische Republiek, Litouwen, Ierland, Tunesië, Mexico, Griekenland, Puerto Rico, Thailand, Israël etc.
Betalingswijze: T/T, de Western Union, Moneygram
(2) discreet pakket. De verpakking aanpast u het best worden verkozen om douane veilig te kruisen. Of als u uw eigen ideale manier hebt, zou het kunnen zijn ook neemt in overweging.
(3) hoogste kwaliteit. Hoog - gewaarborgde de kwaliteit, zodra om het even welk probleem wordt gevonden, zou het pakket reshipped voor u zijn.
(4) veiligheid die verschepen: Verschepend door uitdrukkelijk (Fedex, UPS, DHL, EMS), door de lucht. Meest professionele forwarder zou recommanded voor u zijn.
(5) wij hebben voorraad, zodat kunnen wij levering snel bij de eigenlijke dag wanneer de betaling ontvang.
(6) de warme naverkoopdienst voor u 24/7. Om het even welk van uw vraag voor de eerste zo spoedig mogelijk worden opgelost.
(7) een korting worden gegeven wanneer u een grote orde maakt.
Leveringsdetails: Wij hebben de speciale manier kunnen 0.01kg aan 3.5kg-producten tegelijkertijd verschepen. Wij kunnen het smeltende poeder in de vloeibare dienst aanbieden. En verscheep de vloeistof in de speciale flessen. Volgens uw verzoek en hoeveelheid wat u koopt, hebben wij verscheidene verpakkingsmethodes.
Van de Progesteronehormonen van de Medroxyprogesteroneacetaat Steroid MPA
6. De relatie verkoopt:
Verbeteren het Bodybuildings Steroid Poeder/het Poeder van het Grondstoffenhormoon/Spier Steroid Poeder:

Testosteron CAS: 58-22-0
Testosteron Enanthate CAS: 315-37-7
Testosteron Cypionate CAS: 58-20-8
Testosteron Isocaproate CAS: 15262-86-9
Testosteron Decanoate CAS: 5721-91-5
Testosteron Undecanoate CAS: 5949-44-0
Testosteronpropionaat CAS: 57-85-2
Testosteronacetaat CAS: 1045-69-8
Testosteron Phenylpropionate CAS: 1255-49-8
Sustanon250 Testosteronmengsel/Gemengd
Oxandrolon. (Anava.)  CAS: 53-39-4
Oxymetholon. (Anadro.)  CAS: 434-07-1
Stanozolo. (Winstro.)  CAS: 10418-03-8
Metandieno. (Danabo.)  CAS: 72-63-9
Stanolon. (Dihydrotestosteron.) CAS: 521-18-6
Trenbolone Enanthate CAS: 472-61-546
Trenboloneacetaat CAS: 10161-34-9
Trenbolone Cyclohexylmethylcarbonate CAS: 23454-33-3
Methenoloneacetaat CAS: 434-05-9
Methenolone Enanthate CAS: 303-42-4
Drostanolonepropionaat CAS: 521-12-0
Drostanolone Enanthate CAS: 472-61-1

Contactgegevens
Shenzhen Haiwen Biotechnology Co.,Ltd

Contactpersoon: Mrs. Lisa

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten

99% Poeder Primobolan van het Geslachts het Vrouwelijke Hormoon/Methenolone-Acetaat cas434-05-9

Ruwe Steroid Progesteronehormonen Furazabol 98% Wit Kristallijn Poeder

Acetaat 99% van USP29 EP5.0 CP2005 Megestrol Ruw Steroid Poeder Wit Kristallijn Poeder

Farmaceutische Progesteronehormonen estra-4.9-Diene-3.17-Dione Methyldienedione

Ruwe Steroid het Poedertussenpersonen 2322-77-2 van progesteronemethoxydienone

De Hormonen Estrone van de aardusp31 Progesterone 98% Wit Kristallijn Poeder

De Acetaat CAS 71-58-9 van hoge Zuiverheidsmedroxyprogesterone voor Vrouwelijke Gezondheid